Reserveren is nodig omdat er in de Onmoetingskerk minder plaatsen beschikbaar zijn als voorheen in sporthal De Dreef, wel zijn er dit jaar drie diensten om zoveel mogelijk bezoekers in de Ontmoetingskerk te kunnen verwelkomen.
Met een geldig E-ticket bent u verzekerd van uw plaats bij Kerst=Feest.
Voor alle programma's moet gereserveerd worden behalve voor het Kids programma.
Via de website van TrueTickets worden de kaarten gereserveerd. U geeft bij reserveren het aantal personen op en uw adres en e-mail.
U ontvangt direct een e-mail om de reservering te bevestigen (controle van het e-mailadres). Kijk in uw spambox als u niets binnen krijgt.
Een aantal dagen voor het evenement ontvangt u het E-ticket in de e-mail, deze moet u afdrukken en meenemen naar Kerst=Feest als bewijs van uw reservering. De QR-code op uw afdruk wordt gescand bij binnenkomst.
Komt u met bijvoorbeeld drie personen dan moet u samen komen en met uw afgedrukte E-ticket (niet apart met een kopie).
Besluit u om wat voor reden dan ook om niet naar Kerst=Feest te komen wilt u dan uw ticket annuleren via Truetickets Service?  Dan kan iemand anders uw plaats krijgen.
U moet voor aanvangstijd aanwezig zijn om verzekerd te zijn van een plaats (daarna kan uw plaats vergeven worden aan iemand anders en kunt u mogelijk niet meer binnen).
Wilt u mensen helpen met reserveren als zij willen komen maar geen internet hebben? Ze zullen u dankbaar zijn!

RESERVEREN IS MOGELIJK VANAF VRIJDAG 6 DECEMBER 2019 (VOL = VOL)

Reserveren voor Kerst=Feest (1) Aanvang 18:30 uur Ontmoetingskerk (zaal open een half uur voor aanvang)
Reserveren voor Kerst=Feest (2) Aanvang 20:30 uur Ontmoetingskerk (zaal open een half uur voor aanvang)
Reserveren voor Kerst=Feest (3) Aanvang 22:30 uur Ontmoetingskerk (zaal open een half uur voor aanvang)

*VOL
= Volgeboekt (soms komen kaarten nog beschikbaar als iemand annuleert, maar reken daar niet teveel op)

Als u geen kaarten hebt kunnen krijgen voor Kerst=Feest dan is het mogelijk om via Internet de bijeenkomsten te volgen, zie op deze website onder Live

Heeft u vragen over het reserveren kijk dan op https://www.truetickets.nl/service (hier kunt u ook status opvragen of annuleren) of als u er niet uitkomt mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u vragen over Kerst=Feest mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Let op: Kerst=Feest dit jaar in de Ontmoetingskerk